Vrtec Tržič
Splošna bolnišnica Jesenice razpisuje kadrovske štipendije za kuharje v ZSV za šolsko leto 2022/2023
Vabimo vse dijakinje in dijake srednješolskega programa gostinske
smeri (tehnik kuharstva, gostinski tehnik, gostinsko turistični tehnik,
gastronomski tehnik), da kandidirate za kadrovsko štipendijo v Splošni
bolnišnici Jesenice!
več informacij v priponkah Razpis štipendije Sklep o določitvi višine štipendije
Pred nami je novo šolsko leto in nove priložnosti za mlade, s katerimi želimo v Jezeršek gostinstvu, družinskemu podjetju, ki že več kot 40 let uspešno deluje na področju gostinstva in organiziranja pogostitev:
- dvigniti ugled gostinskemu poklicu,
- spodbuditi mlade za izobraževanje v gostinski dejavnosti,
- ponuditi mladim možnost pridobivanja delovnih izkušenj,
- ponuditi mladim možnost prve zaposlitve,
- pridobiti nove sodelavce v #JezeršekTeam.
Tako z željo po skupnem ustvarjanju kreativnih kulinaričnih zgodb v #JezeršekTeam vabimo vse, ki se zanimate za:
- OPRAVLJANJE PRAKSE (kuhar, natakar, slaščičar, mesar, organizacija dogodkov in/ali hotelska recepcija),
- ŠTIPENDIRANJE (kuhar, natakar, slaščičar, organizacija dogodkov, kadrovska služba ali marketing),
- REDNO ALI OBČASNO ŠTUDENTSKO DELO (kuhar, natakar, slaščičar, mesar, organizacija dogodkov in/ali hotelska recepcija).
Ker želimo med dijaki gostinske in/ali turistične smeri poiskati ključne strokovne sodelavce ter iz njih skozi proces dela in napredovanja ustvariti bodoče vodje, vabimo vse kandidate, da izpolnijo prijavnico TUKAJ in si zagotovijo svoje mesto v #JezeršekTeam.
Dodatne informacije o priložnostih za mlade najdete TUKAJ.
Jezeršek gostinstvo d.o.o.
SI ŽELIŠ POSTATI DEL EKIPE SISTERS KURTOŠ?
Družba Hit razpisuje štipendije za šolsko leto 2022/2023
Več informacij v priponki klik
Možnost zaposlitve za dijake in dijakinje srednjega poklicnega izobraževanja
Družba Sava Turizem d.d. vabi delavce preko študentskega servisa
Gostilna in picerija Baron
Caffe 24
Iščemo dijake in/ali študente (3) za delo v strežbi hotela Krek v Lescah
Lokacija:
Hraška cesta 15, Lesce
Urna postavka:
6,50 EUR neto (preko študentskega servisa)
Delovni čas:
enoizmensko dopoldan (6-14, 7-15 ali 8-16) oz. enoizmensko popoldan (15-22) oz. dvoizmensko, 40 ur tedensko, skrajšan delovnik po dogovoru, pretežno za čas šolskih počitnic, po dogovoru lahko tudi za dlje časa.
Opis dela:
Strežba hrane in pijače (kave, malice, kosila, polpenzioni).
Pogoji:
Obvezna zanesljivost, urejenost in komunikativnost.
Prijave & dodatne informacije:
Prijave pošljite na e-mail: hotel@krek.si, informacije dobite tudi po telefonu 04 530 2345.
Mentorica Ksenja Kuralt, direktor Florjan Krek