Srednja gostinska in turistična šola, vpis v šolo gostinstvo, natakar, kuhar, gastronom hotelir, farmacevtski tehnik Sreča je v srečanju | sgtsr
04 5370-600 info@sgtsr.si

      

Veselih in mladih ljudi se razveselijo vsi, še posebej pa starostniki Doma dr. Janka Benedika, ki so jih naši dijaki prostovoljci v tem šolskem letu pogosto obiskali.

Iskrice v očeh smo varovancem vsakič prižgali z glasbo, recitacijami in plesom, glede na letni čas pa s spretnimi rokami in ustvarjalnim duhom mentorice prof. Mateje Bončina polepšali tudi prostore in tako ustvarili vzdušje.

Viktorija, Jerca, Nika, Špela, Ana, Eva in Maša in prof. Mateja Bončina smo na jesenskem obisku okrasile Dom s cvetličnimi aranžmaji in kulturnim programom. V duhu srčnega decembra smo starostnikom praznike polepšale s skromnimi darilci, saj z darovi izkazujemo ljubeznivost in širimo dobroto. Nekateri so z nami tudi zaplesali. Na sočni pomladni maj pa smo z dijaki 1. GAT in 2. b GT pripeljali stanovalce Doma dr. Janka Benedika v šolo, jih pogostili s sadno kupo in kavico, nato pa jih odpeljali še na voden ogled po Radovljici in nazaj v Dom. Izlet je bil za vse zelo prijetna izkušnja. 

Če strnemo vtise, moramo povedati, da starostniki komaj čakajo, da jih obiščemo, nas pa njihovo veselje vedno napolni s posebno toplino in zadovoljstvom.

Dostopnost