Vizitka |
SGTŠ Radovljica Kranjska cesta 24 4240 Radovljica Tel. 04/5370 600 Fax.: 04/5370 654 email: info@sgtsr.si id za DDV SI29929610 matična št.: 5921678000 |
Splošne informacije |
Prijava |
Novice |
Prijave na jesenski rok poklicne mature 2019
Prijave na jesenski rok poklicne mature 2019.
Več informacij v priponki KLIK
Razpored popravnih, predmetnih, diferencialnih izpitov spomladanski rok
Razpored popravnih, predmetnih, diferencialnih izpitov
spomladanski rok.
Razglasitev rezultatov poklicne mature
Razglasitev rezultatov poklicne mature
v priponki klik
Poročilo o projektu rastem s knjigo v šolskem letu 2018/19
Letos smo že devetič sodelovali v nacionalnem projektu Rastem s knjigo, ki spodbuja bralno kulturo med mladimi. Dijake želimo pritegniti predvsem k branju slovenske mladinske literature.
Obiskali smo knjižnico Antona Tomaža Linharta v Radovljici, kjer so nam predstavili novo knjižnico, njene enote, vrste gradiva in možnosti izposoje.
Letos je bila za srednješolce izbrana knjiga Suzane Tratnik Noben glas.
Knjigo smo vključili v domače branje, z dijaki višjih letnikov smo o njej razpravljali v debatnem krožku. Mladostniki so se s tematiko knjige poistovetili, saj se tudi sami pogosto soočajo s problemi, kot so nerazumevanje odraslih, osamljenost, drugačnost, nasilje v družini …
V Lutkovnem gledališču v Ljubljani smo si ogledali predstavo z mladinsko problematiko Vihar v glavi.
Anita Pristov
Skupni pouk na višji šoli HLW HERMAGOR – EUROPATAG
Skupni pouk kuharstva, sodelovanje in prijetno druženje na višji šoli HLW HERMAGOR – Botschafterschule des Europäischen Parlaments ob dogodku EUROPATAG/INTERREG-PROJEKT v Hermagorju/Šmohorju v Avstriji. Iz naše šole smo imeli ta dan večjezični pouk dijaki 2. in 3.b GT razreda: Luka Bahar, Maja Oman, Lan Drinovec, Primož Gnidovec, Gašper Novak, Nina Plevnik in Ana Zevnik
Več o srečanju na povezavi klik
4. Kulinarični festival Kranjska Gora
Čestitke ANI ZEVNIK in GAŠPERJU NOVAKU za osvojeni SREBRNI MEDALJI v kategoriji A1 JUNIOR – Tekmovanje v pripravi nacionalne jedi na moderen način, ki sta ju prejela na 4. Mednarodnem kulinaričnem festivalu v Kranjski Gori. Čas za pripravo in serviranje glavne jedi na dveh krožnikih je bil 40 minut in ocenjevala ju je eminentna mednarodna komisija.
Dijaška prehrana |
Varovanje osebnih podatkov |
Zaščita prijavljitelja po ZZPRI |
Galerija |
Gastronom hotelir
Poklicno kariero boste lahko gradili glede na to, katere izbirne strokovne module v programu boste izbrali: strokovne module, ki vodijo v poklice za kuharstvo, strežbo ali za gostinsko gospodinjstvo…
Gastronomsko-turistični tehnik
Poklicno kariero boste lahko gradili v srednje velikih ali velikih gostinskih in turističnih podjetjih, v hotelih, specializiranih restavracijah, turističnih agencijah, turističnih informativnih centrih, na različnih delovnih mestih…
Kozmetični tehnik
Kozmetični tehniki se zaposlijo v kozmetičnih, lepotilnih salonih in centrih dobrega počutja, pa tudi kot svetovalci v drogerijah in parfumerijah ali kot demonstratorji kozmetičnih izdelkov. Nekateri sodelujejo z zdravniki v dermatoloških ambulantah in ambulantah za plastično kirurgijo.
Gastronomski tehnik
Svojo poklicno kariero boste lahko gradili v manjših ali v srednje velikih gostinskih ali gostinsko-turističnih podjetjih z namestitvenimi kapacitetami ali dodatnimi turističnimi ponudbami, v družinskih hotelih, penzionih in drugje…