- Prof. Anton Tušek
- Prof. Majda Hajnrihar
- Prof. Janja Ravnik
- Simon Malc, učitelj SŽB
- Prof. Nataša Šetina
- prof. Gabrijela Jošt
SPLOŠNI DOKUMENTI
- Avstralci: PREDSTAVITEV JEDI_Avstralci
- Urejenost dijakinj in dijakov pri pouku STREŽBE (razen prvih letnikov GH in GT): UREJENOST STREŽNEGA OSEBJA_navodila
- SEMINARSKA NALOGA – ocenjevalni list
- ZAHTEVEK ZA INVENTAR
- ČASOVNICA
- ALERGENI-TABELA_2
1GT:
1GH:
- 1.LETNIK GH_povzetek snovi
- OBROKI V GOSTINSTVU – gradivo
- POGRINJKI: PRIPRAVA POGRINJKOV_osnovna navodila, predstavitev(PowerPoint)
- POGRINJKI: MENIJI za pogrinjke, POGRINJKI_ocenjevalni list
- POSTREŽBA REDNEGA OBROKA NA NAVADNI NAČIN_ocenjevalni list
- povezave na posnetke
- 5 hodov, SLO, ANG, ESP (5 courses in menu)
2GH:
- PPO: POSTREŽBA MENIJA_ocenjevalni list
- PPO: POSTREŽBA POSAMEZNIH JEDI
- POP: KAVARNIŠKI NAČIN STREŽBE_navodila
- POP: KAVARNIŠKI NAČIN STREŽBE_skupine pijač_listki
- POP: KAVARNIŠKI NAČIN STREŽBE_ocenjevalni list
- POP: POSTREŽBA BUTELJČNIH VIN_ocenjevalni list
- POP: PREDSTAVITEV VINORODNEGA OKOLIŠA_navodila
- POP: PREDSTAVITEV VINORODNEGA OKOLIŠA_ocenjevalni list
- PSO: STALNI JEDILNI LIST_ocenjevalni list; PISNA PONUDBA: 2dGH STALNI JEDILNI LIST
- PSO: DNEVNI MENIJI, sestavljanje
3GH
- PIZ:
- OBA:
- PJG: PRIPRAVA JEDI PRED GOSTI_vprašanja
- SLV:
- ZAKLJUČNI IZPIT:
- ZI_ocenjevalni list
3GT:
1GAT
2GAT: